Celorepubliková sbírka Život dětem 2007Občanské sdružení Život dětem pořádá ve dnech 2. a 3. dubna 2007 svou tradiční celorepublikovou sbírku – Srdíčkový den. Sbírkovým předmětem jsou bezpečnostní reflexní pásky v ceně 35 Kč.
    Projekt je opět zaměřen na pomoc vážně nemocným dětem v České republice. Současně je zaměřen na celorepublikové zajištění bezpečnosti dětí, žáků, studentů, mladých lidí i dospělých, jako chodců, při cestě do školy, do práce, při sportu…

    Výtěžek sbírky je určen na nákup zdravotnické techniky pro JIP Kliniky dětského a dorostového lékařství VFN a 1. lékařské fakulty UK, Ke Karlovu 2, Praha 2, dále pro Pediatrickou kliniku ve FN v Praze Motole. V republice bude obdarováno např. dětské oddělení Krajské nemocnice Pardubice, dětské odd. Nemocnice s poliklinikou v Havířově, dětské odd. Nemocnice v Litomyšli a další dětská oddělení v závislosti na výši výtěžku této akce.
    Občanské sdružení Život dětem od počátku své činnosti zakoupilo zdravotnickou a přístrojovou technologii a poskytlo další pomoc již ve výši 61 235 432 Kč. Podrobné informace k zakoupeným darům najdete na www.zivotdetem.cz.

    Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si ve dnech sbírky 2. a 3. dubna 2007 zakoupí reflexní pásek a pomohou nám proměnit „dětské slzy v dětský úsměv“.

    Kontakt:
    Anna Strnadová, ředitelka občanského sdružení Život dětem
    tel.: 603 524 935, 284 840 516

    #reflexiprvky #bezpecne #bezpecnostdeti #reflexnipasky

    Autor