Prázdninová škola Lipnice Život je jako loď, která se snaží udržet rovnováhu. Cítíte také odpovědnost za to, aby svou rovnováhu neztratila? Snažíte se ovlivňovat vyrovnanost na palubě? Vnímáte, že i Vaše rovnováha ovlivňuje celek? Každý z nás je jedinečnou lodí – Archou plující světem a časem. Tak jako Noe vzal od každého druhu jeden pár, i my v sobě vezeme nesčetně dvojic: věčnost a prchavost, lásku a nenávist, rozum a vášeň, radost a smutek, duši a tělo, dávání a braní, teplo i chlad … Někdy se loď příliš naklání, co vše je potřeba vyvážit a co převážit pro spokojenost?

    Ilustrační foto: Prázdninová škola Lipnice Archa je klasický kurz Prázdninové školy Lipnice, který po několikaleté přestávce čeká na ty, kdo se nechtějí nechat překotit vlnami současnosti a snaží se o vyvážení na své vlastní i společné palubě. Kurz, na kterém zažijete radost, klid, překvapení i fyzické vyčerpání.

    Archa stojí v přístavu, kde zní námořní melodie, vítr si pohrává s vlasy i s plachtami, vlny olizují břeh a boky lodí, moře se těší na svou oblíbenou loď a Archa na svou posádku! Nastupte a vyplujte s námi zjistit co na palubě přebývá a co chybí. Plout je nutné, kurz už záleží jen na Vás.

    Prázdninová škola Lipnice - logo kursu Archa věk: 20+
    termín: 26. 6. – 5. 7. 2008
    typ kurzu: pobytový s putováním
    cena: 5 920 Kč
    Rovnováhu je třeba najít!

    Přihlášku vyplňte na www.psl.cz

    Autor