Fotosoutěž internetového časopisu INSPIROMAT (vydává NIDM) na téma Naše parta v akciRedakce internetového časopisu INSPIROMAT vyhlásila další ročník fotosoutěže táborových fotografií.

    Časopis je určen všem, kteří se věnují práci s dětmi a mládeží. Přináší aktuální a přínosné informace ze zahraničí, z MŠMT a přímo ze středisek volného času, neziskového sektoru, školních družin či klubů. Vydává jej každý měsíc Národní institut dětí a mládeže ve spolupráci s Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy.

    Máte vynikající, obzvlášť povedené fotky z tábora? Chcete se s nimi pochlubit? Rádi byste vyhráli nějakou cenu? Nevíte, jak na to? Přečtěte si pravidla…

    Fotosoutěž o nejzajímavější fotografii z letního tábora na téma „Naše parta v akci“

    1. Fotosoutěž probíhá na stránkách měsíčníku INSPIROMAT

    2. Každý soutěžící může do soutěže zaslat maximálně tři fotografie.

    3. Fotografie se zasílají mailem na adresu inspiromat@nidm.cz.

    4. Fotografie musí být zaslány ve formátu JPG a velikosti max. 500 kB v rozlišení 1260×840.

    5. Každá fotografie je pojmenována a je u ní uveden čas a místo pořízení snímku a jméno autora.

    6. Fotografie je možno zasílat do 15. 10. 2010

    7. Soutěž bude mít dva vítěze
    a) Prvního vybere veřejnost formou hlasování na internetu – každý z návštěvníků stránek může hlasovat pouze jednou pro libovolný počet fotografií (hlasovat je možné od 1. 10. do 26. 10. 2010 na adrese fotogalerie)
    b) Druhého vítěze vybere redakční rada INSPIROMATu na jednání 27. října 2010

    8. Výsledky soutěže budou zveřejněny v listopadovém čísle, které vyjde 1. 11. 2010

    9. Oba vítězové dostanou věcné ceny (deskové a jazykové hry, encyklopedie) a možnost navštívit fotoateliér a podívat se, jak vznikají profesionální fotografie.

    Poznámka: Přečtěte si ještě několik rad od profesionálního fotografa a pravidla publikace – najdete je na adrese http://www.nidm.cz/inspiromat/inspiromat-07-08-2010/fotosoutez.

    Autor