Nabízíme k pronájmu stanovou základnu ve Svratouchu v termínu 12.-19.8.2012.
    Základna – Tučkova hájenka oddílu TOM Zálesáci Svitavy na Svratouchu – se nachází v krásném prostředí Vysočiny, obklopená loukami a blízkými lesy. Jediná bližší komunikace je oddělená zelení a plotem.

    Kapacita základny je cca 45 osob. K dispozici je zde 20 stanů s podsadou a 12 lůžek v budově, kde je i plně vybavená kuchyň, jídelna (vhodná i na večerní diskotéky) a veškeré sociální zázemí. U budovy je ohniště s lavičkami a k dispozici je i louka na hry. V budově je voda i elektřina, v kuchyni se vaří na kachlových kamnech na dřevo, nebo na plynovém sporáku. Jsou zde tři trouby na pečení.

    V okolí je možno absolvovat spoustu výletů, od blízkého pramene řeky Chrudimky, přes nedaleký rybník vhodný i ke koupání, až po různé sklaní útvary, kde je možné lanové lezení. Dostupná je pak i Skuteč, kde je velké městské koupaliště, zámek Nové hrady a Toulovcovy maštale.

    Fotky objektu a okolí si můžete prohlédnout na našem webu: www.zalesaci.net, kde najdete v sekci „chaty“ i více podrobností k hájovně.
    Nájem základny se odvíjí od počtu osob, kdy cena za osobu a noc je 35 Kč + spotřebovaná elektrika. Minimální počet je 20 a maximální 45 osob.

    Kontakt: Pavel Jandl, tel. 608738775, pavel.jandl@seznam.cz
    www.zalesaci.net

    Autor