„A je to tady. Web je v našich rukách, tak se můžete začít přihlašovat na letošní CVVZ,“ napsali na něm organizátoři Celostátní vzájemné výměny zkušeností (CVVZ). Každoroční setkání pracovníků s dětmi a mládeží proběhne tentokrát v termínu 13.–15. listopadu 2015 v Chrudimi. Na tradiční akci se potkávají vedoucí a instruktoři z malých i velkých organizací, dobrovolníci i profesionálové z nejrůznějších oborů, které se zabývají dětmi a dospívající mládeží.
    Náčelníkem letošní CVVZ je Matěj Zelinka – Worky; nad akcí převzali záštitu vedle chrudimského zastupitelstva i místopředsedkyně Senátu Miluše Horská, poslanec Evropského parlamentu Tomáš Zdechovský a radní Pardubického kraje René Živný.

    Více na www.cvvz.cz


    #cvvz

    Na akci CVVZ – Celostátní vzájemná výměna zkušeností se jednou ročně dobrovolně setkávají vedoucí působící v malých i velkých organizacích, spolcích a klubech. Posláním CVVZ je vytvářet prostor pro komunikaci názorových proudů v práci s dětmi a mládeží ve volném čase, vyhledávat závažná témata a společné problémy a nastiňovat jejich možná řešení, udávat směr v práci NNO, popularizovat problematiku na veřejnosti a v médiích. Více informací najdete v tématickém okruhu CVVZ na ADAM.cz – www.adam.cz/cvvz.html.

    Autor